Sezonul inaugural al Fall Guys se apropie de sfârșit și a fost un moment bun. Numerele masive de jucători pe care le-am văzut în jurul lansării s-au stabilit puțin, dar boabele stângace au furat inima rece și neagră a internetului și probabil au turnat o mulțime de stropi peste el. În timp ce vă luați rămas bun de la sezon, nu vă faceți griji, deoarece sezonul 2 Fall Guys este pregătit și gata să-și ia locul. Are o temă medievală, cu toată precizia istorică pe care ți-ai dori-o dintr-un joc despre fasolea sensibilă care cade peste tot. Vrăjitori, vrăjitoare, dragoni – are mult.

Sezonul 2 vine pe 8 octombrie și odată cu acesta vin noi runde, mai multe opțiuni de personalizare, mai multe coroane oferite ca recompense pentru progres, multe, multe costume și „petreceri”, care ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme ale mele cu joc: a cădea primul și a rămâne blocat, așteptând ca prietenii mei să termine.

Pe 5 octombrie, Fall Guys vor începe să-ți arunce faima. Cu dublă faimă, ar trebui să ai mai mult timp până la atingerea nivelului maxim de 40 înainte de finalul primului sezon și veți putea face încercarea până la începutul sezonului 2. Mă aflu destul de departe de această țintă, așa că cred că voi fi ocupat săptămâna viitoare.

Share:

administrator

C.E.O Games-News.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *