AMD vizează în mod direct partea superioară a arborelui procesorului de jocuri cu noile sale procesoare Ryzen 5000.

Este o zi grozavă, este ziua AMD Ryzen 5000 și astăzi vom afla exact ce au planificat Dr. Lisa Su și Co. pentru procesoarele de jocuri Zen 3 de nouă generație. Liveblogăm anunțul Zen 3, așa că verificați-l pentru cele mai recente actualizări odată cu începerea spectacolului. Stream-ul live AMD Ryzen 5000, supranumit „Unde începe jocul”, a început astăzi la 9:00 Pacific, 12pm Est sau 19:00 ora României.

Popularul CEO al AMD, Dr. Lisa Su, ne desfășură evenimentul, alături de o grămadă selectă de alți executivi superiori, și ne prezintă noua linie Ryzen 5000, cipurile de jocuri desktop alimentate de noua arhitectură CPU Zen 3. Dar la ce ne așteptăm să aflăm astăzi despre noile procesoare? Evident, ar trebui să existe o dată fermă de lansare pentru cel puțin primele procesoare Ryzen 5000 și, sperăm, și prețurile, dar este probabil să vedem și câteva cifre de performanță ale jocurilor.

Se așteaptă ca această nouă generație de procesoare AMD să meargă jocul, atât la figurat, cât și la propriu, deoarece arhitectura Zen 3 promite câștiguri serioase IPC. Cu un nod de producție ușor actualizat de 7nm și un nou design, ne-am putea uita la IPC cu 10-15% mai mare, cu unele zvonuri care sugerează o creștere de 20%. Împreună cu creșterea așteptată a vitezei de ceas, care ar putea pune noile procesoare din seria AMD Ryzen 5000 pe scaunul de conducere atunci când vine vorba de performanța jocurilor și ar însemna că echipa roșie are conducerea asupra Intel pentru prima dată în ultimii ani. Având în vedere că acesta este singurul loc în care Intel ar putea revendica în mod realist câștigul, după ce a pierdut bătălia numărului de nuclee și superioritatea nodului procesului, jetoanele Zen 3 ar putea reprezenta într-adevăr o schimbare adevărată a pazei de jocuri.

Am auzit doar despre o pereche de procesoare AMD Zen 3 până acum – Ryzen 5800X și 5900X – și este posibil ca acestea să fie primele jetoane care să ajungă pe rafturi. Dar sunt sigur că vor urma mai mulți, o familie completă care va introduce o nouă eră a procesoarelor de jocuri. Și asta începe astăzi.

Share:

administrator

C.E.O Games-News.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *